DAY		Start Time	End Time	LENGTH	SUBJECT
Wed 4/10		4:00 PM	6:00 PM		Early Set-up (If Available)
Thurs 4/11		11:00 AM	12:00 PM		Registration Opens
		11:30 AM	1:00 PM		LUNCH BREAK
		1:00 PM	4:30 PM		Registration Opens - Sell Raffle Tickets all day
		1:30 PM	5:00 PM		Meet and Greet (Meeting rooms - lobby)
	1	1:30 PM	2:20 PM	50 Min	Chris Skow - Work Trains of the Western Pacific
		2:20 PM	2:30 PM	10 Min	Break
	2	2:30 PM	3:15 PM	45 Min	Eugene Vicknair - Scanning and Retouching
		3:30 PM	5:30 PM		Northern California Transportation Museum
		4:00 PM	8:00 PM		Walt Schedler HO Layout Tour Colusa
		5:00 PM	7:30 PM		Gene Kuhn HO Layout Tour Yuba City
Friday 4/12		8:00 AM	4:30 PM		Registration Open - Sell Raffle Tickets all day
		8:00 AM			Vendor Room opens for vendor set-up
		8:00 AM	4:00 PM		Photo/Modeling Entry Opens - Photo/Modeling Entry Closes
	3	8:30 AM	9:15 AM	45 Min	Greg Elems/Alan Barrett - Tidewater Southern Freight Trains
		9:15 AM	9:30 AM	15 Min	Break
	4	9:30 AM	10:20 AM	50 Min	Mark Freiberg/Larry Goss/Greg Elems - Early 1980's WP Video
		10:00 AM			Exhibit-Vendor-Contest Room Opens
	5	10:25 AM	10:50 AM	25 Min	Kerry Cochran - WP ACF 3-Bay Covered Hoppers
		10:50 AM	11:00 AM		Break
	6	11:00 AM	11:50 AM	50 Min	Dale Sanders - Railroads affected by the construction of the Oroville Dam
		12:00 PM	1:30 PM	1 1/2 Hr	LUNCH BREAK
	7	1:40 PM	2:20 PM	40 Min	Jeff Asay - SN freight operation in the 1970's
		2:20 PM	2:30 PM	10 Min	Break
	8		3:10 PM	40 Min	Mark Bassett - WP and Nevada Northern worked together
		3:10 PM	3:20 PM	10 Min	Break
	9	3:20 PM	4:00 PM	40 Min	Mark Bassett - WP tricked the Nevada Northern at Shafter
		4:00 PM	4:10 PM	10 Min	Break
	10		4:50 PM	40 Min	Jim Atkins - First Five years of service on the WP
		4:00 PM	8:00 PM		Walt Schedler HO Layout Tour Colusa
		4:30 PM			Gene Kuhn HO Layout Tour Yuba City
		5:00 PM	7:00 PM		Northern California Transportation Museum
		5:00 PM	6:30 PM		Special Meeting (FRRS Headlight Staff)

## 2024 Convention TENTATIVE Schedule

DAY		Start Time	End Time	LENGTH	SUBJECT
			5:30 PM		Exhibit-Vendor Room Closes
Saturday 4/13		8:00 AM	4:30 PM		Registration Open - Sell Raffle Tickets all day
		9:00AM	10:00AM	60 Min	FRRS Board of Directors meeting
		10:05 AM			Exhibit-Vendor-Contest Room Opens
		10:20 AM			Photo and Modeling Entry Closes
	11	10:15 AM	10:55 AM	40 Min	Claire Phillips - CSRM
		10:30 AM			Photo and Modeling Contests Judging starts
		10:55 AM	11:00 AM	5 Min	Break
	12	11:00 AM	12:10 PM	70 Min	Stuart Swiedler - SN in Oroville
		12:00 PM	1:30 PM	1 1/2 Hr	LUNCH BREAK
	13	1:40 PM	2:30 PM	50 Min	Gus Paoli - WP's interactions with the N-C-O
		2:30 PM	2:40 PM	10 Min	Break
	14	2:40 PM	3:20 PM	40 Min	Shane Starr - N-C-O RR
			3:00 PM		Photo and Modeling Contests Judging Completed
	15	3:30PM	4:10PM	40 Min	Eugene bicknair WP SW 1500
		4:10 PM	5:00 PM		Open Time - Visit Display - Vendor Room
			5:30 PM		Exhibit-Vendor Room Closes
		5:30 PM	6:30 PM		No-Host Mixer (Prior to Banquet)
		6:30 PM	9:00 PM		Banquet - Guest Speaker Chris Skow
					Raffle (During Banquet)
					Photo and Model Contest results (During Banquet)
Sunday 4/14					
		10:30 AM			Tour Oroville Dam Visitors Center
		1:00 PM	3:00 PM		Northern California Transportation Museum
		1:00 PM	5:00 PM		Mike Andrews Layout
		1:30 PM	4:00 PM		Walt Schedler HO Layout Tour Colusa